torsdag 29 oktober 2015

Symaskinen gör rätt för sig:)

 Har fastnat i sy träsket:)) I går började jag med min "Missy" tröja som blev en klänning för min del:) Jag förlängde bara i mönstret. Den blev en storlek större än jag i vanliga fall har...men jätteskön blev det. Det kommer absolut att bli fler av dessa:)) Det finns en länk att titta på hur man också kan göra Missy klänningar...med huva och lite vidd i klänningen. Titta på länken :)
 Sen idag fortsatte jag att göra en ny t-shirt till maken. Han måste ju också få någonting:))
 Mönstret till tröjan körde jag ut via nätet.......Det blev en del klippa och klistra innan jag fick ihop det. Men snabbt ändå:)

Jag hittade en stuvbit på Ohlsons tyger...det blev en tröja med sneakers på. Grå ärmar och kantat med en bit av tyget. Oj ! Så roligt det är att sy:))

Så här blev tröjan på maken...jätte suddig bild...men man ser ändå...eller hur??

2 kommentarer:

 1. Din overlock maskin får verkligen jobba nu. Fina kläder du gjort. Men vad är en Missy?
  Kramizar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen vet jag inte varför den heter Missy: Men det kan vara att den kan göras i 3 olika sorter av tröja...Lägger in längen där jag beställt ifrån...kopiera den och klistra in den i sökfältet...då får du fram vart jag köpt den och vad det står om Missy:) Kramiz https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=de&u=http://www.alles-fuer-selbermacher.de/index.php%3Froute%3Dproduct/product%26product_id%3D23386&prev=search

   Radera