onsdag 21 december 2016

T-shirt med tomtar på

Nu har maken fått sig en hemsydd julig t-shirt..precis som han önskade:).

Han såg min julklänning med tomtar på och ville så gärna ha nåt juligt själv också. Så han googlade och hittade detta fina jultyg som var en nyhet hos Rosa huset. Leveransen kom idag...jag tvättade tyget och fick det torrt ikväll så då satte jag mig och sydde honom en julig tröja.
 Han visste att det bara fanns ikväll att få sin tröja sydd...för i morgon har vi huset fullt med julfirande familj med vårt lilla barnbarn.
 Nu har jag så supernöjd make:) Och det är det bästa av allt.
 Det var ett jättefint tyg med lite brända färger och en massa tomtar på. Precis som han ville ha det. Och det passade maken perfekt. Nu är han klar med julaftons kläderna säger han :-)
Även med min egna märkning :)
God Jul och Gott Nytt år till er alla läsare.

1 kommentar:

 1. Det har varit ganska mycket tjat om att vi ska ha en vit jul. En vit jul som inte menas snö utan alkoholfri jul. Å det tycker jag självklart är bra. Men det är inte heller något som jag upplever som ett problem i min familj. Vi nöjer oss lika väl med julmust som något annat. Även om jag gärna dricker lite vin eller en snaps till sillen. Shit jag tycker jag framstår som en alkoholist hur jag än formulerar mig. Men alla som känner mig vet att så inte är fallet.

  Något som jag upplever som ett större problem är mobiltelefonen. Den däremot tycker jag är en grej som INTE hör hemma på julafton!!!! Julafton ska firas med närvaro!!! Därför kommer jag att checka ut från cybervärlden kl 15.00 när Kalle Anka börjar och låta min mobil sova fram tills att julafton är över!!!

  Jag ska fira julen med mina nära och kära!!!

  Vem är med mig på detta???

  Min bloggadress: http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

  SvaraRadera