söndag 26 augusti 2018

Juki MO-2000QVP overlock// Herr kläder

Har fått chansen att köpa mig en riktigt fin overlock symaskin. Var ner på Nolia mässan här i stan där dom hade dessa maskiner. Maskinen har automatisk trådträdning och inbyggd LCD-skärm för sövval.
Denna maskinen har automatisk rullfåll, LCD-skärm, automatisk trådträdning och så är maskinen den tystaste jag sytt med någonsin.

Automatisk nålträdare  Justerbar pressarfotstryck. Justerbar differentialmatning. LED-belysning. Möjlighet att avaktivera den övre knivenJ. usterbar klippbred. Utrustad med en säkerhetsfunktion som förhindrar sömnad när pressarfoten är i sitt övre läge eller när locket är öppet. Trådklippskniv. Avfallssamlare.

Sömmar

3-trådig flatlock 3-trådig rullfåll 3-trådig smal overlock 3-trådig rullfåll med differential matning 4-trådig overlock 3-trådig overlock 2-trådig overlock

Automatisk trådträdning
Med den nya enkla nålträdarfunktionen träs symaskinen automatisk med hjälp av luftens kraft. Ett knapptryck och symaskinen träs från gänghålet till griparen genom att luft pressas tråden upp från motorn.

LCD-skärm NYHET!
Tack vare den inbyggda LCD-skärmen behöver du inte längre gå igenom bruksanvisningen för att hitta rätt inställningar till sömmarna. Nu finns de 15 olika sömmar- och spänningsinställningar direkt på skärmen.

Tyst sömnad NYHET!
Symaskinen har en ljudreducering, vilket innebär att symaskinens buller knappt hörs och sys med mindre vibrationer.

Justerbar differentialmatning
Beroende på vilket material som ska sys, kan man justera differentalmatningen för att få de finaste sömmarna. Justeringarna kan även göras under tiden man syr. Differentialmatningen förhindrar att elastiska tyger töjer sig eller att rynkningar och vågbildningar sker.

Vackra & skarpa kurvor
Avståndet mellan nål och kniv är 9.95 mm (konventionell modell: 15.5 mm). Avståndet gör att du kan sy kurvor utan problem.

2/3 trådsomvandlare
Det går enkelt att växla till 2-trådig söm genom att trycka på 2/3-tråd omvandlare till vänster.

Arbetsutrymme
Höjden på halsen är 72.4 mm som gör det enklare att sy större sömnadsprojekt.

LED-belysning
Området runt nålen är starkt upplyst. LED-lampor har lång livslängd, är energieffektiv och miljövänlig. Ljuset värmer inte upp symaskinens delar, oavsett hur länge du syr.

Avfallssamlare
Avfallssamlaren följer med symaskinen och samlar all överbliven tyg i hållaren samt håller ditt arbetsområde städat.
 Jag hade lovat maken att sy honom lite nytt. 
 Så det blev ett par mjukisbyxor med fickor o med min namnetikett såklart 😂
Byxmönstret kommer från Stoff o Stil.

 En t-shirt sydde jag självklart till honom också. En Solid and Stripe igen 😄

 Nu har han lite nytt att ha på sig när det börjar bli lite kyligare kvällar👍
En nöjd make har jag just nu. Han trivs i sina mjukisbyxor och t-shirt. 😄👍Det är väl det bästa betyget man kan få som sy-intresserad sytoka 😃.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar