lördag 10 maj 2014

Kort till storfiskaren

Våran vän Alf, fyller år idag. När vi såg att det fanns att köpa ett fiskedrag från vårt lag, i hockey shopen när vi var på en hockeymatch. Då tittade jag och maken på varandra.... Det där måste vi köpa till honom sa vi:)...nu hejjar han på ett annat lag;-) men vi hoppas att han blir glad ändå....men det tror vi faktiskt att han blir. .......

 ....det är ju ett fiskedrag:) En storfiskare bryr sig nog egentligen inte...bara det är ett drag...eller ? :-)

På nätet hittade jag en sida där man kunde skriva ut för hemmabruk, det man behöver. Den del är verkligen givmilda... Detta papper var klockrent också...det fanns i blått..som vattnet är, med texten som passar fiskare, sjösjuk, sjökort, mm. Om ni tittar närmare så ser ni texten:-)...och i grått, som fick hamna på insidan av kortet.

Insidan satte jag en grå variant av pappret.
Så åter igen...måste storfiskaren få ett fiskedrag...från vårt favorit lag...Skellefteå AIK:-) Vill bara säga:...att inte är det nåt plast drag inte. Ett rejält fint, riktigt drag är det...Skulle nog aldrig själv vilja fiska med detta...om det skulle försvinna i botten eller nåt:) För det skulle det nog göra om jag fiskade med det...men jag är ingen storfiskare heller:)) Vår vän vet däremot hur man fiskar. Han kan sin sak. Grattis ALF på födelsedagen.

Kul att ni kikade in hos mej// D



6 kommentarer:

  1. Härligt kort.
    Du är så duktig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Finfint kort, perfekt till en fiskare!

    SvaraRadera
  3. Det blev jättefint och med det passande textpapperet.
    Kramiz

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var pappret som gjorde allt:-) med fiske texten:)) Kramiz

      Radera